top of page

OVER ONS

Wij zijn een innovatief educatief familiespel ontwikkelaars van diverse segmenten van de samenleving. Onze "easy-to-learn" bordspellen zijn gebaseerd op de principes van discrete wiskunde en informatica. In plaats van spelletjes op elektronische media, onze bordspellen zijn ontworpen om te spelen met fysieke reële objecten. Onze bordspellen helpen spelers van alle leeftijden om hun cognitieve vaardigheden te verbeteren, om nieuwe strategieën te inspireren en om hun hersenen te oefenen. Onze bordspellen brengt urenlang plezier voor het hele gezin van alle leeftijden.

Qu-MAT is een universeel platform is ontworpen voor veel van onze bordspellen. Tientallen bordspellen kunnen worden afgespeeld op deze multi-purpose siliconen mat. We ontwikkelen voortdurend nieuwe Add-On titels per jaar, zodat Qu-MAT kunnen worden hergebruikt in alle bordspellen. Het bakken macarons of te gebruiken als een tafel mat, Qu-MAT is een belangrijk hulpmiddel keuken in elk huishouden.

Ons doel is om "groene" en innovatieve spellen met herbruikbare componenten die uw geld te besparen, terwijl de bescherming van ons milieu en de traditionele waarden van familie spelletjes voor alle leeftijden te ontwikkelen.

dish3
blublaysm
cellphone
meln2
pagod2
cphone2
footts
blu2laysm
bottom of page