top of page

ÜBER ONS

Wij zijn een innovatief educatief familypel ontwikkelaars van diverse segmenten van de samenleving. Onze "easy-to-learn" bordspells zijn gebaseerd op de principes van discreet wiskunde en informatica. In plaats van spelletjes op elektronische media, onze bordspellen zijn ontworpen om te spelen met fysieke reële objecten. Onze bordspellen helpen spelers van alle leeftijden om hun cognitieve vaardigheden te verbeteren, om nieuwe strategieën te inspireren en om hun hersenen te oefenen. Onze bordspellen brengt urenlang plezier voor het hele gezin van alle leeftijden.

Qu-MAT ist eine universelle Plattform, die für alle Bordkarten entwickelt wurde. Tientallen bordspellen kunnen wurden auf dieser Mehrzweck-Silikonmatte befestigt. Wir bieten ständig neue Add-On-Titel pro Jahr an, zodat Qu-MAT kann in allen Bordspellen hergebruikt werden. Die gebackenen Macarons von te gebruiken als een tafel mat, Qu-MAT ist een belangrijk hulpmiddel keuken in elk huishouden.

Ons doel is om "groene" en innovatieve pellen met herbruikbare components sterben uw geld te besparen, terwijl de bescherming ons milieu en de traditionalle waarden van familie spelletjes voor alle leeftijden te ontwikkelen.

dish3
blublaysm
cellphone
meln2
pagod2
cphone2
footts
blu2laysm
bottom of page