top of page

EXCESO

Wij zijn een innovatief educatief familypel ontwikkelaars van diversity segmenten van of samenleving. Onze "fácil de aprender" bordspellen zijn gebaseerd op de principes van discrete wiskunde en informatica. In plaats van spelletjes op elektronische media, onze bordspellen zijn ontworpen om te spelen met fysieke reële objecten. Onze bordspellen helpen spelers van alle leeftijden om hun cognitieve vaardigheden te verbeteren, om nieuwe strategieën te inspireren en om hun hersenen te oefenen. Onze bordspellen bengt urenlang plezier voor het hele gezin van alle leeftijden.

Qu-MAT es una plataforma universal que se encuentra en dos plataformas para todo el mundo. Tientallen bordspellen kunnen worden afgespeeld op deze alfombrilla de silicona multiusos. Nosotros ontwikkelen voortdurend nieuwe Add-On títulos por jaar, zodat Qu-MAT kunnen worden hergebruikt in alle bordspellen. Het bakken macarons of te gebruiken als een tafel mat, Qu-MAT is een belangrijk hulpmiddel keuken in elk huishouden.

Ons doel es om "groene" en innovatieve spellen met herbruikbare componenten die uw geld te besparen, terwijl de bescherming van ons milieu en de traditionele waarden van familie spelletjes voor alle leeftijden te ontwikkelen.

dish3
blublaysm
cellphone
meln2
pagod2
cphone2
footts
blu2laysm
bottom of page