top of page

НАД ОНС

Wij zijn een innovatief educatief familypel ontwikkelaars ван различных сегментов ван де жеманлевинг. Onze "легкий в освоении" bordspellen zijn gebaseerd op de principes ван дискретных wiskunde en информатика. В plaats ван spletjes op elektronische media, onze bordspellen zijn ontworpen om te spelen встретил fysieke reële objecten. Onze bordspellen helpen spelers van alle leeftijden om hun cognitieve vaardigheden te verbeteren, om nieuwe strategieën te inspireren en om hun hersenen te oefenen. Onze bordspellen brengt urenlang plezier voor het hele gezin van alle leeftijden.

Qu-MAT является универсальной платформой, созданной для нескольких языков. Tientallen bordspellen kunnen worden afgespeeld op deze многоцелевой силиконовый коврик. Мы создаем новые названия надстроек для каждого из них, используя Qu-MAT, как правило, на всех языках. Het bakken macarons te gebruiken als een tafel mat, Qu-MAT is een belangrijk hulpmiddel keuken in elk huishouden.

Ons doel is om "groene" en новаторское заклинание с herbruikbare componenten die UW geld te besparen, terwijl de bescherming van ons milieu en de Traditionalele waarden van familie spletjes voor alle leeftijden te ontwikkelen.

dish3
blublaysm
cellphone
meln2
pagod2
cphone2
footts
blu2laysm
bottom of page